PRVI STARTUP HUDDLE BANJA LUKA

Introduction to Scrum Framework
02/10/2018
IT Conference Banja Luka 2018
31/10/2018

Šta je Startup Huddle? 

Startup Huddle je program Globalne preduzetničke mreže (Global entrepreneurship network – GEN) i to je besplatni, mjesečni program dizajniram da edukuje, angažuje i poveže preduzetnike. Startup Huddle predstavlja jedinstvenu platformu koja može da ojača startup zajednicu.

Zašto je nastao? 

Startup Huddle je globalni pokret, nastao u SAD, sa ciljem da pomogne jednom po jednom preduzetniku. Ovaj pokret se zove “1 Milion Cups”. Na svakom događaju posjetioci mogu da čuju jednog preduzetnika koji će da podjeli svoje uspjehe i prepreke.

Da bi sledeća generacija preduzetnika uspjela, potrebna im je posvećena pomoć. GEN je razvio model koji omoućuava održavanje jednostavanog i konstantnog događaja ko pomaže zajednicama da se povežu, angažuju i edukuju.

Startup Huddle Banja Luka

Inovacioni Centar Banja Luka je pridružio Globalnoj Preduzetničkoj Mreži (GEN) donoseći Startup Huddle Banja Luka svojoj zajednici. U mjesecu novembru organizujemo prvi u nizu “Startup Huddle Banja Luka.” Pozivamo vas da dođete 01. novembra u 14:00h u prostorije Inovacionog centra Banja Luka, kako bi zajedno osnaživali postojeće preduzetnike i doprinijeli kreiranju novih generacija preduzetnika.