Poziv za prijave: BRiO BOOT CAMP

IT Conference Banja Luka 2018
31/10/2018
STARTUP HUDDLE BANJA LUKA
30/11/2018

U cilju pružanja podrške razvoju poslovnih ideja mladih osoba u Bosni i Hercegovini, Inovacioni centar Banja Luka realizuje program pod nazivom „BRiO BOOT CAMP“

 

„BRiO BOOT CAMP“ predstavlja dvodnevni edukativno-mentorski program koji ima za cilj da mladim osobama, sa dobrim poslovnim idejama, pruži podršku u početnoj fazi njenog razvoja.

„BRiO BOOT CAMP“ pruža mladim, ambicioznim preduzetnicima, i oni koji to žele da postanu priliku da steknu znanja i vještine koji su im potrebni

„BRiO BOOT CAMP“ vam pruža mogućnost da dalji razvoj poslovne ideje nastavite u okviru poslovnog inkubatora Inovacionog centra Banja Luka.

 

Faze realizacije:

Prijava za učešće

Da bi se prijavili za učešće potrebno je da popunite  PRIJAVU

Prijave su otvorene do 23. novembra.

Pravo učešća imaju pojedinci i timovi (od 18 do 35 godina) iz Bosne i Hercegovine, a broj učesnika akademije je ograničen na 20.

 

Odabir učesnika

Odabir učesnika akademije biće zasnovan na kvalitetu poslovne ideje, a ključni kriterijumi koji će biti vrednovani su:

Potencijal poslovne ideje

Kompetencije pojedinca/tima

Tržišni potencijal

Inovativnost proizvoda

Odabir učesnika će trajati do 27. novembra.

Razvoj poslovne ideje

U okviru dvodnevne obuke(29.11.-30.11.) učesnici akademije će imati priliku da prođu obuku za pisanje poslovnog plana i prezentovanje poslovne ideje.

Na kraju obuke najbolje ideje će dobiti priliku da nastave razvoj u okviru poslovnog inkubatora Inovacionog centra Banja Luka, u okviru koga će dobiti mentorske i savjetodavne usluge kako bi uspješno izašli na tržište.

 

Ako želiš da budeš dio startup zajednice, prijavi se 🙂

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

srdjan.ivankovic@icbl.ba

00387 51 340 603