STARTUP HUDDLE BANJA LUKA #03

STARTUP HUDDLE BANJA LUKA
30/11/2018
Inkubacija i Akceleracija – koja je razlika?
23/01/2019

Šta je Startup Huddle? 

Startup Huddle je program Globalne preduzetničke mreže (Global entrepreneurship network – GEN) i to je besplatni, mjesečni program dizajniram da edukuje, angažuje i poveže preduzetnike. Startup Huddle predstavlja jedinstvenu platformu koja može da ojača startup zajednicu.

Zašto je nastao? 

Startup Huddle je globalni pokret, nastao u SAD, sa ciljem da pomogne jednom po jednom preduzetniku. Ovaj pokret se zove “1 Milion Cups”. Na svakom događaju posjetioci mogu da čuju jednog preduzetnika koji će da podjeli svoje uspjehe i prepreke.

Da bi sledeća generacija preduzetnika uspjela, potrebna im je posvećena pomoć. GEN je razvio model koji omoućuava održavanje jednostavanog i konstantnog događaja ko pomaže zajednicama da se povežu, angažuju i edukuju.

Startup Huddle Banja Luka

Inovacioni Centar Banja Luka je pridružio Globalnoj Preduzetničkoj Mreži (GEN) donoseći Startup Huddle Banja Luka svojoj zajednici.  U februaru organizujemo treći “Startup Huddle Banja Luka.” Pozivamo vas da dođete 07. februara u 18:00h u prostorije Inovacionog centra Banja Luka , kako bi zajedno osnaživali postojeće preduzetnike i doprinijeli kreiranju novih generacija preduzetnika.

Ovaj put će nam se predstaviti Gordan Ilinčić, osnivač i vlasnika kompanije CONNECT. Idejni tvorac višestruko nagrađivanog informativno-stomatološkog portala dental4u.ba