Želiš bolje ispromovirati svoj proizvod, ali ne znaš kako? Voljela ili volio bi snalaziti se bolje prilikom snimanja i kreirati važniji sadržaj koji će zaintersirati više kupaca? Na pravom si mjestu!

U utorak, 03.11.2020. godine u 13 sati pridruži se Zoom predavanju Dragana Gajića: “Kako napraviti video proizvoda za web shop”.

Dragan Gajić je profesionalni fotograf i konsulatnt za foto i video opremu iz Banje Luke. Više od 15 godina radi kao fotograf u različitim oblastima fotografije, a u studiju ili na terenu rado dijeli stečena znanja i iskustva, pa ćeš i ti od njega moći pokupiti sva potrebna znanja kako bi svoj proizvod perfektno predstavila ili predstavio online kupovnom svijetu. ?

Na webinaru ćeš moći saznati kako napraviti video koji radi posao sa osnovnom opremom ili kako sve uraditi telefonom, koliko je važan ton, kakve efekte koristiti, osnove montaže i slične savjete koji će ti pomoći da uvijek praviš fantastične videe. Webinar organizuje Inovacioni centar Banja Luka u suradnji sa Startup studijem.

 

Zato ne čekaj i osiguraj svoje mjesto na webinaru odmah putem prijave na linku.  Prijave za učešće su obavezne, a svi prijavljeni učesnici će dobiti link za učešće putem zoom platforme.

 

Ako te ova tema zanima, pogledaj još:

Leave a comment