OPIS KURSA

Na kursu Uvod u HTML i CSS upoznaćete se sa osnovama HTML i CSS jezika. Razjasnićemo osnovne pojmove pisanja i građenja ispravnog HTML, odnosno CSS koda. Saznaćete kako se kreiraju HTML stranice, kako se pišu i postavljaju tagovi, kako možete unijeti tekst, slike, liste, linkove, tabele i druge elemente sadržaja stranica. Naučićete šta znači CSS opis, od čega se sastoji, ali i kako se i gdje postavlja. Pritom, sazaćete na koji način možemo iskoristiti CSS opise i kako možete uticati na različite elemente.

 

CILJ KURSA

Cilj kursa je da naučite kako da pomoću HTML i CSS jezika kreirate dokumenta za web. Naučićete osnove HTML-a i CSS-a i kako da pišete čist i pristupačan kod. Takođe naučićete kako da pravilno kreirate i stilizujete stranice. Poslije ovog kursa imaćete odličnu osnovu za dalje usavršavanje na polju web dizajna i/ili web programiranja.

 

KOME JE NAMIJENJEN?

Kurs je namijenjen nezaposlenim licima koja žele da, kroz sticanje novih znanja, stvore preduslove za zaposlenje u IT sektoru.

 

POTREBNO PREDZNANJE

–        Poznavanje rada na računaru

–        Engleski jezik

 

TRAJANJE KURSA

–       26 časova

 

PLAĆANJE

–       Kurs je besplatan (Za učešće na kursu je potrebno uplatiti depozit u iznosu od 100 KM. Depozit će biti vraćen polaznicima koji budu prisutni na minimalno 80% časova)

 

NAČIN PRIJAVE

–       Biografiju i prijavni obrazac poslati na trening@icbl.ba. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona: 051 340 619.

 

ROK ZA PRIJAVU

–       25. oktobar 2015. godine.

Leave a comment